azam tahun baru :D

hehe..seperti yg sedia maklum
skrang dh pun 2011..
alhamdulillah..kita masih berupaya utk bernafas di bumi yg tua ini..
so..mcm selalu la kan..
bila dh tahun baru mesti ada new year resolution kn?
hehe..so..tahun ni..apa plak la ye yg ak nk buat
padahal sebelom2 ni pun ak xingat
so kali ni ak dh tulis rasanya ingat kot nnt
kalau xingat, cepat2 refer kat sini
hehe..

so..here it goes

My New Resolution


*manage my money wisely hehe..:D
*be extra rajin* ;D
*get great marks :)
*be a better me :D
*opps..less sleeping..cause it lead to sleeping deprivation :D haha..
*hope to be a better me for everyone around me..
*lastly, hope to a better servant towards HIM..insyaallah :)

hehe..yang tu kira generally la kn..
tapi yg detail2 sikit..

*tolak 150 drpd duit tiap2 bulan buat saving
*list everything u had bought and buat budget :D hehe..
*read notes before going to classes
*yaa...wake up early to lect.
*buat nota and sila beli buku or cari kat sapa2
*puasa tiap2 isnin, khamis
*be more considerate towrds other's feeling
*err..kurangkan merajuk especially si dia..hehe..

err...setakat ni..yg tu je kot..kalau ada nnt kita add on..hehe..so..selamat follow~:D

2 comments:

am said...

hahaha..bagus2...bnyk btl azam nye...am xbt pn lg...hahaha...better tmbh la kat wish list 2...senang sket..tiap2 kali bkak trus nmpk...hahaha...hopefully segala ape yg di wishkn 2 dpt dicapai...tp klu xdpt di capai pn xpa...anggap lah sebagai motivasi dan pendorong hidup utk lebih berjaya pd masa hdpan...bak kate org tue2...hari ini lebih bek dari semalam dh seterusnye....hehehhe...

p/s: semoga mkin pndai amik hati am..hahaha...

me said...

hahaha..hee...aty tulis je pun..kalau ingat buatla..hehe..oppss..ok..aty add on yg tu hehe :D