babiess


during the last sem break
i managed to visit 2 cute babies hehe..
the first one of course is the cute ammar hehe..
skrang dia dh besar dh..7 bulan camtu kot...oh mann..comel glaa
hehe..dia dh tumbuh 2 gigi yg bawah punya
time smpai2 tu dia dok atas kreta tu..laju gla dia jalan hehe..
comel glaa..asal ak bawak kluar enset je mesti dia akn dtg dgan lajunya
kayuh2 mai kat ak hehe
dh smpai2 tu punyala tarik enset ak
first2 tu bagila jgak ingat nk buat ap rupa2nya nk telan 
haha..dh tu ak pun amikla
elok2 amik tu..huwaaaa..meraung kuat nk mampuih hehe
cari smpai gagau2 kat ak ni
tarik abis segala tudung ngan brooch ni hehe
alahaii..pastu dh time kitorg nk mkan wa letakla dia kat buaian
dok kami mkan tu, dia bgun dok kalih2 badan nk tgok kmi mkan hehe
nmpak je mata dia through buaian tu hehe
bunyi la..teriak nk mkan sama hehe
alahaii comel glaa..susah gla ak nk tgkap gmbar dia
sbb asal ak bawak kluar henset ja mesti dia nk amik 
kalau xbagi nangeh hehe..
time nk balik tu wa dukungla dia kluar
aiii..senyum je time dok babai2 tu..hehe..
comel betul! geram ak tgok hehe


yg ni je gambar dia yg senyum hehe




yg ni dia tgah nk amik enset ak hehe


okayy so..second baby is Nur Kayishah Diyanah
anak kak long lili
hehe..budak ni booolat gla kn
baru nk masuk 3 bulan hehe
tau knapa dia bulat? sbb..dia slalu nangeh
asyik nangeh jeee bila dia nk start nangeh tuu
bunyi dia mcm nk start kreta manual je
serius! hehe
bila dia nangeh ja..mesti kna sumbat susu
sbb tula dia boolat hehe



bulat kn? hehe..seriusly..
yg ni jarang senyum sikit..asyik nk grumpy je
awal lagi kot hehe..

so dear babies...stay healthy and grow up well ! :D

No comments: