besday bancik



arini 15/5/2011
besday bancik wiwiitttt~~
hehe...dia sanggup balik drpada kl kot punyala nk mkan seafood 
(eheh memandai je ak ni) 
so, kitorg pun pg mkan seafood kat kuala perlis
tempat biasa tuu
smpai punyala awai pkul 9 mcm tu 
tapi dpat mkannya pkul 1015
huhuhuu org ramai glaaa kot tadi
penat tggu
dgan lapaq ag huhu
disebabkan arini besday bancik
so dia yg bleh decide menu
however, menu dia sama je seingat2 ak laa semenjak drpd kecik ak mai sini
menu yg sama tu la dok order pun hehe
but, ad yg baru
ikan kerapu stim masak nyonya
entah papela kann
hehe..ak xtau nk describe mcm mana tapi yg pasti
dia letak atas api tu paastu kuah dia mcm kuning2 skit
apa xtauuu
ak xsuka sgat yg tuu
ak ni memang ikan steam forever~~ haha
*ak sorg je yg suka ikan tu, slalu xmenang undi huhu
makanmakanmakan
tadi waiter tu tertumpah air epal kat baju shoqi
huahua..ksian xpasai2 ja hehe
yg lawak tu reaksi shoqi sengap jaa haha
dhla tumpah kat baju yg org bagi haha
warna putih plak tu..balik2 terus rendam hehe
okayy so, baru smpai pkul 11 lebih2 tadi
to bancik : eppi besday again and may Allah blessed u always
haa..also to celebrate dia dpat kerja
rezeki besday kot nii hehe


*knapa ak gelap mcm adik ak??? err...utp2 huhu


lupa lak nk gtau
smlam time abah ngan bancik balik drpd kl tu kn
balong kn
dia kn
dia bagi inyak wangiii hehe
kat semua org plak tu sorg satu bukannya minyak wangi yg one drop k apaaa ni minyak wangi yg mahal tu..escada, elizebeth ellien bagai..sbb skrang dia tgah dok berniaga jual minyak wangi.. so dia bagi la kat kitorg sorg satu? err..biarlaa hehe...wangi gla kott.. seriously..ak xpernah bau sewangi tuu..setakat ni minyak wangi ak yg paling mahal pun harga dia 19.90..sweet honesty-avon..tapi yg ni..100+ kot..deng.murah rezeki abg ak hehe


*abaikan gambar yg seksi haha


okayyy last update
about one more man in my life, dear ammar aziz
tgah otw balik umah naik bas
hehe..balik elok2...nnt smpai mesej aty tau..
take care dear :)

No comments: