insomnia


its 3 already and i cannot sleep yet..
why oh why
i need to wake up early tomorrow :(
my mum wants me to accompany her to go to kampung
to kutip duit getah
huhuhu
but i dont sleep yet
how??? huhu
nk tido tapi asyik xbleh
byak angin asyik dok bgun buang angin ja tadi huhu
i mean belahak laa bukan kentut hehe
anyway, thank god my broadband is faster than wifi hehe
nk guna abis2an sebelom g terminate hehe
okayy..sooo..a little something
i change my template again
hehe..this template kinda reminding me that i am still in the process of learning
mentang2la ari guru
hehe..hoping that by looking at this blog
it will enhance my spirit to study hard :D
hehe..anyway..before i forgot
heppi teachers day to all of the teachers in the world!!
especially those who teaches me
okayy just refreshing my memory
ermmm...special thanks to those :

cikgu mengaji : xingat nama dia hehe
cikgu darjah satu : haa..teacher rozana yg cantik
aaa kira sekolah rendah laa 
cikgu aminuddin baki a.k.a. cikgu amin yg baik
hehe ak ingat ag..dulu2 kan..cikgu amin la org first yg pggil ak amoi
sbb time darjah dua tu ak xpkai tudung ag and dia ckap ak mcm cina
pastu kan..dia suka belek2 kuku ak..dia ckap kuku ak pelik hehe
okayy..then..ermm..haa...cikgu azhar
hee..time ni darjah 3 kot
cikgu azharla yg pilih ak menari time tu 
dia yg ajar kitorg kot..and dia gakla yg rekemen ak jadi librarian hehe
darjah 4 smpai darjah 6 cikgu hanisah
bancik pggil dia idung portugis hehe
jahat bancik..sbb idung dia mcm tinggi sikit
ak sayang glaa cikgu ni
ingat lagi muka dia smpai skrang
cikgu ni ajar ak bm, math dgan kt
perghhh cuak gla time dia ajar math
sbbnya dia ni style buat 5 divider kat papan itam then panggil org buat
deng.serius ak cuak..hehe..kalau kelas dia je mesti xsenang duduk
tapi xpaa...sbb diala ak berjaya (ayat ap xtau haha)
then, cikgu sains, cikgu raja and cikgu wan
sorg kuat terasa sorg ag garang glaa
ak pernah kna pulas telinga dgan cikgu raja tu *time tu dia mengandung plak
dua2 cikgu sains ak xngan ngan ak sbb tu ak dpat b kot time upsr hehe
thenn..cikgu zahir..ajaq apa xtau xingat dh pun
haa..cikgu rohani..xajaq ak tapi dia cikgu pusat sumber
baik glaa dgan kami (ak, arina, robi)
dia siap bagi kami jawatan tinggi ag kot dlam pss
robi presiden, arina bendahari, ak s/u
hehe..pastu dia siap bagi satu set ap ntah..bedak k ap ntah aritu xingat dh hehe
then..cikgu rozita
xajaq ak jgak tapi ak p tuisyen kat diaa
garangg glaa..ak pernah kena pulas perut dgan dia sbb mai lambat hehe
then..cikgu nawar...cikgu ni ajaq ak komp..best..lawak hehe
pastuu..ermm...ermm..haaa...cikgu suraya
syg glaa kat cikgu nii
sbb cikgu ni ajaq ak muzik hehe
dulu ak ingat ag ak kna pakai kostum bunga perform time anugerah cemerlang
then nyanyi lagu aci2 bukak pintu tu hehe
pastu teacher shikin..yg ni memang ingat..
dia yg ajaq ak choral speaking dulu
dgan sir nizar..even skrang pun ak jmpak lagi dia sbb anak dia sama ngan ak
and kalau kitorg buat reunion k mesti berpusat kat umah dia hehe
soo..ak rasa yg tu je kot cikgu skolah rendah yg ak ingat
hehe..skit glaa..teruk betul ak ni
but then, maybe i just remember those yg really leave some impact to me
like cikgu hanisah..she is really something in my life :D
i love u teacherss!!
*walaupun ak xdpat 5A hehe..ak xkisahhh

No comments: