okayy cont..


hehe since ak xleh tido sgat ak nk update blog ni byak2 haha
okayy so..tadi dh ckap pasal skolah rendah now tukar g skolah menengah plak
skolah menengah ak ialah sekolah menengah kebangsaan jitra (S.M.K.J)
skolah ak dri form 1-3
kat sinila mcm2 yg berlaku 
ak jumpak besfren2 ak..
jumpak first love ak haha *cinta monyet maybe hehe
blajaq kawat kat sini
and mcm2 la..

soo..time form 1..kelas 1 kreatif
where majority of the students is chinese tq
haha..that time i was alone i think
cause arina, madd, mint, sabb is in diferent class
so that is when i met zahidah and haziana
time tu diorg matured gla nampak so ak pun mcm segan2 la skit kan
hehe..dh tegur2 barula kawan rapat
then..not long after that, ayah arina mintak cikgu tukar kelas dia sama ngan ak
so arina pun pindahlaa and duduk dgan ak hehe
soo time ni cikgu2 yg ajar ak ialah..jeng3
ermmm ermmm..teruk kn ak ni
hehe ak ingat cikgu azlan je ajar ak sejarah hehe
cikgu ni satu taman dgan ak..thenn
cikguuu ap ntah ajar geografi..tudung dia labuh.
pastu..math? xingat..aaa...semua xingat
xpala kita buat yg overall punya teruss
ermm..cikgu zawiyah ajar ak sains time form 2 and form 3
comel gla cikgu ni..muka dia chubby
then cikgu hosmah ajar ak sejarah 
ingat ag nama penuh dia hosmah binti darus
k ak tipu? xsure hehe
cikgu ap ntah tapi abbreviation dia c.k.c
ajar ak math
then teacher soh..ajar ak english
comel gla cikgu ni..slalu gadoh dgan imran hehe
then..cikgu zainab ajar ak kh time form 1
cikgu hajar ajar kh time form 2 and form 3
ak ingat ag ak pernah nangis blajar akaun sbb xpaham
tapi disebabkn dia ak berjaya gak paham hehe
sbb cikgu ni jgkla ak amik akaun time spm
hehe..then..ada cikguu..ermmm...ermmm..cikgu hamizah
ajar ak add math time form 4..tajuk root of equation hehe.. 
yg tu je sempat blajar ngan dia hehe..sbb lpas tu ak g leklau
tu pun sempat jgak ak amik test dia and akk dpat 50 je haha
pastu dia komplen kat mak ak sbb dia costumer mak ak..nasib baik ak dh pindah time tu
hehe..then..ada sir tu..nama ap ntah xingat...tapi ak ingat muka dia
hehe..dia ajaq ak est time form 4 before that dia ajaq ak koir
hehehehe ak rasa yg tu je kot yg ak ingat time ak kat smj
yg ajaq ak la kn
haa..cikgu shamsul..dia ajaq ak main hoki
badan dia mcm besar2 tau..tapi skali dia pkul perghh laju glaa..
hehe..thenn cikgu..yusni..haa..cikgu umah sukan ak
dia ckap ak jalan mcm dinasour :3 haha
pastu cikgu ton..or makcik ton..sbb dia jiran ak hehe
dia ni kalau jumpak ak slalu pggil ak kak chik
hehe..pastu dh jumpak slalu plak bagi duit kat ak
hehe..dia xajaq ak..sbb dia pk ko-k time tu
haa..yg tu je kot...dlam byak2 cikgu smj ak paling ingat kattt
cikgu hajar yg ajar ak akaun tu hehe :)

No comments: