out2 :)


hehe aritu kn2..ari sabtu 21/5/11
ak kluar ngan arina ngan madd
hehe..best tau..
ak suoh madd dtg awal pagi tu 
ak ajak dia pkai shawl sama2 hehe..
so..dia pun dtg and kitorg pun belit2la mcm ngan apa g
hehe..then dh siap semua
mama pun antar g aneka
kitorg smpai pkul 1.30 mcm tu
terus g beratur nk beli tiket nur kasih
smpai2 je terus full seat!
huhu..ada dua slot plak tu dua2 penuh
deng! disebabkan kitorg dh smpai kat kaunter so kitorg pun beli la tiket citer priest tu
deng! kitorg masuk 10 minit mcm tu je pastu terus blah hahahaha
xbest lgsg! dok ckap pasal kristian je.
arghh..rugi duit
then..kitorg g solat mkan and kecewa..hehe
ak kol abah, abah gelak tya awat xbeli yg malam punya..
hehe..pastu arina pun kol mak dia
dgar2 pak cik wahab je terus dpat green light.hehe..
madd plak lama glaa dok pujuk2
nasib baik bleh jgak.yey! then kitorg pun terus beli tiket pkul 8.40
time tu tggal lagi 4 je..ish..nasib baik betul..hehe
malam tu time tgok nur kasih..memang gla!
nangeh smpai xingat apa dahh,,drpd awal smpaila abis citer tu deng!
bengkak je mata kitorg 3..hehe
overall..citer nur kasih memang best gla! ak sukaaa
walaupun ad org ckap likewise..well, biasala kan..hehe..






tadaa..gambar kitorg hehe..
time ni semua pakat xde mood sbb kecewa xleh tgok nur kasih hehe..
shawl ak abis serabut memang ak bawal forever kn..hehe..:D


*sayang glaa la kat korg! hehe...mmuuaaahh3!! :)
hehe..zaidah dh dtg smlam tu..petang
sempatla sembang2..dia xleh nk ikut sbb nk buat report praktikal
haziana plak kerja..ari jumaat je xkeje hehe..
mint plak ada kat kl rasanya..hehe..
xpalaa nnt la plak kita jumpak eh :D

No comments: