cerita after final part II

[GPL]
hoho..tau x GPL ni stands for what?
it actually stands for Geng Parti Liar
haha..liar kah kitorg? owhh..nk kata liar tidaklah liar mana
suam2 kuku je..haha..
we are actually a group of chemy gurls yg slalu hangout sama2
so the story after final was actually to continue our raya plan yg aritu xsempat nk buat sbb org dh balik raya
hoho..mula2 plannya nk g photoshoot kat tasik then malam plak nk main bunga api kat tasik
pakai baju kurung la kan..ak ngan wan plak nk masak spaghetti utk smua
tapi alih2 kes sepro yg susah glo tu semua pakat2 tido petang tu and at last
plan di-postponed ke malam plak..
malam plak..kitorg just mkn2 kat V5 then jalan kaki g pavilion utk main bunga api!! hoorayy
smpai2 je..dua2 pavi tu dh ad org so, kitorg pun duduk je la dlm gelap main bunga api hehe
bunga api tu disponsor oleh...jeng3...che'ju haha
semua ad 50 dengar mcm byak je..tapi dh main3 eh kejap nye..dh abis k?
haha.. kamera ak plak bukannya kamera dslr k apa so, xleh la nk tgkap gmbar time main bunga api huhu
dh abis main bunga api tu, kitorg punyala gigih nk tgkap gmbar jgak last skali lighting guna lighter tu dua
and lampu henset jgak..haha..desperate gla! punyala nk bergambar kan..smpai panasla tgan ni dok tahan api lighter tu bagi menyala..haha..


me and yun*terbako muka pun ak rela punyala nk tgkap gambar kan haha

me and wan..haha sweetkan kitorg..mata wan..aii romantik gla haha, melting la kalau tempat ak tu tukar ngan jetjet dia hehe






dh abis camwhore kat situ
kitorg pun jalan la plak nk sambung kat chancellor hall; situ kan lighting lawa hehe
jalanjalan, eh! ad lampu besarla plak kat sini, okeh..brenti jap tgkap gambar haha
dengan max 24:7 nye lagi haha..adoi..memang lawak!
ad yg kitorg lompat2 tapi gambar xjadi..maklumla kamera cikai je hukhuk




ni adalah muka LOL and wajib buat! haha..


tgok apala kat atas tu..superman terbang kot haha

oh no!! the light!! it really hurt my eyes. seriously!

max 24:7 aww..so sweet haha


dh abis smua kitorg pun pgla CH hahahaha..
camwhore xingat ap! pakguard dlm tu tgok je kitorg..ntah apala yg diorg ckap kat kitorg kan hehe..
kitorg siap baring2 lagi tau..jgan main2 hehe..




the beautiess haha

all of us :)

 

ak ngan che'ju

haha ak suka gambar ni! yun yg edit :D

*time ni serius ak tido! haha penat


dh abis penat dh time tu pkul 1 kot!
haha..sakan gla! bateri ak pun nk abis dh time tu haha..
kitorg pun balikla...smpai2 je..terus je che'ju buat group GPL kat facebook and ak pun terus je upload semua gambar dlm tu hoho
tau total gambar kitorg brapa??
198 kot! deng..kitorg memang gila gambar kan..hehe
overall, memang best! 4 jam bersama korg memang xterasa!
kepayahan menjawab exam semua dh hilang! xingat langsung dh! thankss :D
nanti kita buat lagi eh
next year dh byak plan utk GPL, yg pasti, jgan tggal kamera! hoho

conclusion: i love my gurlsss! :) 

No comments: