its hard to say goodbye :(


after the crazy night-out with GPL
wan and I still have some unfinished business to do 
that is; farewell note for our beloved friend, izyan izzati abbreviated yan
so what we did was, we cut a cute alphabet thingy which we found on the internet and then we paste it on a file then we cut it, punctured it and we use the rope to hold all of the alphabet together
aiya! susah betul mau ckap, tunjuk je la eh


ni yan yg tgkap haha..
so, what we did is, bila dh siap semua ni kitorg pun masukla bilik yan diam2
and luckily yan tido! hehe..so ak ngan wan gantung benda ni kat locker dia ngan locker wan
then kitorg pun tido zzzzzzzzzzzz, maklumla dh penat jadi artis kan tadi hehe 
sepatutnya ada kek secret recipe tap ad kat ammar
ak plak lupa nk amik hoho
so yg ni je la yg ada hehe..
sedih gla yan dh xd..dia nk g intern dh next sem huhu
tapi of course org paling sedih mestila wan..diorg dh jadi roomie since foundie kot
time antar wan esoknya tu, time dia salam2 ngan yan
ak plak yg sebak*yela wan nangis kot huhu
sedih2..after this no more yan, no more great photos, no more crita2, no more masak2, no more moviess and no more yan.huhu..sedihh
she is always the one yg byak gla opinion pasal something and she always think like a matured girl gtu
serius akan rindu yan 
goodbye dear friend :(

No comments: