BBWB :)


assalamualaikum~ :)
i feel bad today cause i didn't go to work huhu
but at the same time, i feel excited too
nk tau knapa? hehe..sbbnya arini nk g kl
plan asalnya ak nk g sorg je naik bas ari jumaat lpas kerja
jumpak madd kat sana then shoot to South City
sblom tu korg tau x kat south city ad ap?
xtau? meh nk gtau hehe
actually kat sana kan, ada Big Bad Wolf Aftermath
aishh apa benda la plak ni kan? hehe
it is actually kinda book fair gtu kot ntah ak pun xreti nk ckap
senang ckap jual buku la kan hehe
dulu dh pernah buat dh skali time bulan 10 kot
ak xleh g sedih :'(
jeles dgar arina beli 11 buku for only RM88
murah kan? hee..padahal buku ni kalau pg kat mph, popular maunya satu dh 40++
so, kali ni memang xnk terlepas la peluang yg kali ke-2 ni
nk pg jgak2..hehe.plus, the books will be less than RM5 kot!! pehh sapa yg xnk pg kan? hehe
still, bukan la nk g kl semata2 sbb ni kan
kebetulan plak balong nk amik barang2 dia and kebetulan plak bancik dok sakit apa xtau kat sana
kiranya nk pg tgok dia skali la
jadinya ermm..3 in 1 la hehe
satgi dh nk bertolak..pray for the journey :)

No comments: