Girls and shoes :)


memang inseparable kan? hehe it is true indeed
for me it is :D
pantang nampak kedai kasut yg buat sale mesti terjah haha
sarung2 je pun..xla nk beli sgat pun cuma geram sgat tgok kasut2 tu
rasa mcm nk sarung je semua..bila lalu kat situ je rasa mcm kasut tu tgah memanggil2 utk disarungkan
haha over plak..my mum slalu ckap
prempuan ni kita tgok kalau atas semua dh ok/lawa tapi kalau kat bawah tu suam2 kuku je kira out la
kiranya kasut ni memainkan peranan yg penting jgakla kan
kalau tidak xdla org nk marah kalau perg office pakai sliper jamban ye x? hehe
bagi ak, seorg prempuan..memang ak ada banyakk kasut..
my mum, she even built tempat simpan kasut that looks like almari but actually dlm tu simpan kasut
and guess what, almari tu lagi besar drpd almari ak and adik bradik ak hehe..dasyat kan?
even dlm bilik kat almari pun simpan lagi..xcukup kot hehe
tu baru alah membeli menang memakai
asal pg kenduri je mesti semua nk sedondon dari tudung, handbag smpai kasut
owh.memang menjaga penampilan hehe..
but me? hahaha..sliper jamban forever.haha

ni semua kasut yg berkenan d ati tapi ntahla ad jual kat mana..hehe..semua ni dpt drpd tumblr je..gambar dia memang lawa kan? hehe



nk yg ni...serius.huhu :( ntah kat manala diorg jual..

owh jenis ni lagi ak suka..ha tutup semua kaki tu kan best :)

owh dear flip-flop :Dni je yg ada..well, yg murah memangla ada hehe..



sliper ni paling best.
xkirala dari pg kelas, pg jalan2, kluar ngan family semua sarung yg ni je..nasib baikla ak xsarung g kenduri smbil pkai baju kurung tidak maunya mak ak buang dh xjumpak dh sliper ni haha
still, can't resist it..cause it is just too comfortable..tambah beli yg fipper ni..serius lembut permukaan dia
cuba try yg slim, memang best..fipper 1st ak beli tggal kat utp then beli lagi 1 but dpat yg ciplak so dia xlembut pun keras kong huhu..tertipu..kat sini xd..yg ad cuma slipper, flipper dan yg sewaktu dgannya hehe
nantla bila2 pg kl carila lagi skali; ceh mcm kat ipoh xd hehe
nevertheless, kasut memang penting,

bak kata Marilyn Monroe;

“Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.” 


pehh mcm power je kan kasut tu hehe..but it is actually more in promoting ur self-esteem
it adds up ur confidence level actually. try it. u'll know it.

kiranya slama ni ak yg dok sarung sliper tu ap citer eh? konfiden level 'tinggi' sgat smpai jumpak pak guard kat utp pun kna lari2 smua? haha

No comments: