harimau mengaum!!


assalamualaikum :)
lama betul x update blog..bukan takat xupdate blog
bukak laptop pun x..semuanya gara2 charger laptop xd 
bukak2 fesbuk tadi, ha amik kau, 70 notifications
ntah apala yg byak sgat tu..request game kot yg paling byak haha
so, seperti yg kita semua sedia maklum
harimau malaya telah pun berjaya meleburkan sayap si garuda
muahahahahaha puas ati ak hahaha
walaupun citer ni beberapa ari yg lalu dh tapi nk tulis jgak!
excited betul pasal bola ni hehe
so, overall malaysia main memang best! terbaik gtu
cewahh..ckap mcm ak terer main bola je
still, dari pandangan mata ak yg xseberapa arif hal bola ni kira hebat gla la malaysia main aritu
tambah plak ada abg bad yg hensem tu hehe *blushing hehe
aishh i lap u la abg bad hehe *gatal haha

Baddrol Bakhtiar tawaran wigan
owh siap ada biodata lagi.pervert! haha..tgok2 org kedah kot..pehh bangga2 haha..

xlupa jgak kehadiran apek yg cekap menjaga pintu gol owh memanglah sgat hebat :D
hero2! :D

sepakan last badrul tu sgatlah suspen..smpai my mum ckap kalau org ada sakit jantung xleh tgok bola ni
asyik suspen2, terkejut aii..bahaya2
hehe..last but not least, congrats harimau muda 
u guys memanglah awesome 
proud to be a Malaysian :)


ngauman harimau sudah tentulah lagi kuat daripada bunyi sang garuda kan? :) 


p/s: time lawan bola ja sampai 100k org boleh berkumpul kat stadium. kat malaysia plak beribu3 org tgok tv di serata pelosok negeri. ternyatalah bola boleh menyatu padukan seluruh rakyat malaysia xkiralah org tu biru, hijau, roket apa2 ja la. still, lagi manis kalau jumlah yg sama ada di masjid setiap kali waktu solat fardhu :)

No comments: