salam hari raya aidiladha :)


assalamualaikum smua~ 
arini nk citer pasal hari raya korban yg dh pun berlalu minggu lepas
hee..xsempatla nk tulis last week arini je yg sempat pun
sbb arini ak xg kerja hehe
bukan pemalas ye! sakit la plak kan huhu
so, akhirnya tahun ni dapatla jgak ak merasa raya di rumah setelah 2 tahun celebrate kat UTP yg bosan xdk apa tu huhu
alhamdulillah syukur~ dpat jgak merasa daging korban hehe

cerita seari sebelom raya*hari sabtu

- pergi pekan Jitra dgan abah..tgok2 ait..ad pasar malam k arini? meriah semacam je
belek punya belek LOL! org dok buat jualan raya rupanya hehe
mcm2 ada daripada baju raya sampaila kuih2 raya *mestila stok yg xabis aritu kan
still, jakun la plak ak sementara waktu maklumla..taun lepas raya korban pkai baju t-shirt je g turun breakfast 
nasi impit ketupat pun xde..so ak jadi pelik dgan sambutan raya korban kat sini*padahal ak yg pelik hehe

maka..tibalah ari raya..mama buat lontong..sedap woo..lpas smyg raya balik umah tggu org dtg bla3
tangkap2 gambar with dear cousins
tapi gurls only hehe 


owh sememangnya ak si pemalas..tudung pun main serlung je siap kembang2 lagi haha

senyum overdose :D

then pg umah wa ptg tu kat batu 8..mkan nasi la plak kan hehe..sedap betol..adala 3 jenis lauk tapi semuaaa daging hehe..
jumpak cik ammar kecik hehe..sgat comel..cuma skrang dia dh xnk kat org dh..kalau org nk angkat dia ja
mesti dia nangis hehe..asal dia nk nangis je mesti kitorg bawak kluar henset
terus dia diam and nk amik henset tu hehe


lihatlah ammar si comot hehe



ari kedua..ermmm...xingat la apa jadi haha..ari ketiga ada kenduri kat tunjang..
malam tu perg kluar dgan my cousinssss kat aneka
kitorg; ak, dik alia, dik syiqin and dik suraya pergla tgok movie
citer ap tau..jeng3...citerr..."Don't be afraid of the dark"
hahahaha xla takut tapi byak terkejut je hehe
cousins2 lain perg main bowling and karaoke
lpas tu balik, paksu blanja makan kfc hehe
lega..jimat duit ak hehe.. :D
it is such a lovely nite..bukan slalu hang-out dgan cousins camni..xpernah pun hee
hope we can do it again :)



pakwe baru..owh so sweet hehe :)

blurrr zzz~~

esoknya..kluar dgan madd ngan haziana g alor star
hehe..xbuat apa pun..makan2 and sembang 
dh lama kot xjumpak diorg so sembangg je kerjanya hehe

esoknya plak; KERJA haha
pgla dgan mood yg masih dok swing2 hehe
nasib baik xdk OT lega2 

hee..yg tu je kot..in a nutshell*cewah mcm karangan SPM BI je hehe
raya kali ni memang best
walaupun baju raya bukan baju raya yg baru pun*ak pkai naju raya 2 taun lpas kot hoho
it doesn't matter..all that matter is I'm here celebrating raya with family and friends :)

p/s: ada org tu kan..org dok syok2 raya dia dok sebok2 nk kerja jgak bwekkk hehe :P

No comments: