Ombak Rindu :)


smlam ak pg tgok ombak rindu dgan Sabb, adik2 dia, kawan adik dia, Shoqi, makim, syikin.
alkisah ombak rindu.
yes. Ombak rindu. memang best.
bak kata deva, sapa kutuk ombak rindu, ak pukul! hehe
bagi ak memang best. thank god ak xbaca novel dia
kalau x mesti ak bising crita xsama mcm novel la apa2 lagi la kan
however, crita tu memang mcm over skit. means, ermm..nk kata lucah xla smpai tahap tu
still, adala jgak skit2..memangla berlakon jadi laki bini tapi agak2 la kan
kita ni dok kat Malaysia lagi bukan Hollowood, Bollywood hehe
pandai lak ak komen sana sini, kang marah lak osman ali kat ak hehe
tapi, crita dia memang best. berjaya buat ak nangis tersedu2 huhu
tambah plak bila aaron yg nangis. oh my gass...syahdu je rasa huhu
rasa semua pelakon tu hebat2..memang mcm crita betol la bila tgok diorg berlakon
walaupun sleng maya xmacam org kampung pun tapi tudung dia memang
adoii lawak pun ada hehe..mcm ustazah plak.eh memang ajar ngaji pun kan hehe
lisa plak. memang jadi. dgan hidung yg kembang kempis sbb dok marah
owh..i lap u la lisa. :D
air mata ak turun dgan laju skali tau kat mana? dekat...
part hariz pg nk tgok pak dollah balik aji terjumpak izzah kat situ
huhu..sedih gla..dhla gantung nikah maya ligan kreta dia smpai terpleot plak tu huhu
sedih betol. :'(
ad satu scene izzah dgan mail, sedih je ak rasa huhu

dh kawen blom?
perlu ke sy jawab soalan tu?
bukan apa..bolehla sy berhenti berharap. :'(

touching kan? k ak je yg touching? haha biarlaa..

sapa2 yg xpg tgok ombak rindu lagi pgla tgok
best tau..komfem mesti nangeh punya hehe..xpala..skali skala cuci mata dgan air mata sndiri hehe

lesson of the day; Jangan bertangguh. Do not make an assumptions. xpasal2 je tiket beli 4 tambah jadi double.haha..last2 1 kreta jadi 2 kreta hehe :D


5 comments:

Anonymous said...

part y haris janji utk jaga izzah spenuh hati.
part bila izzah hadiahkn jam buruk dia dkt haris
scene bila majlis knduri pak dollah nak pegi haji, izzah dgn haris hug each other.

Izzatipatrick said...

touching kan part2 tu? huhu

Anonymous said...

"Cinta itu tak kejam,cuma manusia tak pandai menghargai cinta"

Izzah 2011

Izzatipatrick said...

:)

Anonymous said...

baru balik keje, trus mak dgn adik ajak tgk ombak rindu.maka pergilah dgn xtukar baju.
mula2 confident, xkn nangis
tgk2 part exchange jam, dh banjir.
hahaha..
even tgk for the next time,pn stil nanges jgk.