surat break-up



tadi dh hantar surat break-up kat dia
huhu..sedihnya rasa..xsampai hati pun ada
dari pagi tadi ingat nk bagi.tapi xsampai hati
tggu lagi..ptg lak..ish.xbleh lagi ni.xsampai hati jgak huhu
last2 ku gagahi jua tangan ini menghulurkan sekeping sampul surat kepadanya
dia pun dgan pantas membuka sampul surat yg kemas dilipat dua
dan tanpa menunggu reaksinya, ak terus blah xsampai hati nk tgok huhu

....................................................................................................................................

eh.eh.drama la plak kan.haha..
sebenarnya tu bukan surat apa pun.
blehla jgak dipanggil surat break-up. breaking up with my life being as a minah kilang
with all the works and all the people in it
surprisingly, it feels so sad though. donno why. it's like I really999 love the job
dgan sakit tangannya, bangun awal, panas telinga. ermm..nothing much to fancy eh?
but, since I've decided to just go with the flow, so it goes well for me
erm..dia yg ak dok sebut di atas tadi adalah line leader ak; wan
biasanya ak dh sebut abg wan ni tapi dia dh bahasa diri dia wan so wan je la hehe
berat.memang berat ati nk bagi surat brenti kerja kat wan tadi.
smpai sampul surat tu pun ak lipat dua punyala nk sorok dlm beg xnk bagi wan nampak and tya huhu
dh tu bila dh bagi memang ak blah je dari situ xnk tgok reaction dia
dh nk balik tu mizi ckap wan tya dia betul k zati nk brenti?
owh.sedihnya rasa huhu.
mizi ckap ak pelik sbb org nk brenti kerja slalunya happy ni sedih2 plak haha
memang happy nk brenti; yela dh xsakit tgan, kluar kulit, sakit kaki, bangun awal dan sebagainya
but having a boss like wan; it make things a lot harder than i think
it will be vice versa if my boss is milah. then i will be the first one to hand in the resignation letter siap dgan surat layang lagi haha
but wan ni baik. xdla nk tengking2 org. lawak gla dgaq dia gelak.memang lawak.tergelak ak dgaq dia glak.haha.
plus, having nice people around me; mizi, k.aishah, k.mehah, gita, k.oni, k.wiyah, aye aye, the 3 indonesian musketeer hehe
it just make things harder.
huhu..so now, 4 more days before i quit my job.
i feel heavy in my heart but at ease in my mind.
anyway, anyhow, u guys will be missed! :)
although i am only working as a minah kilang still, it is my first job :D

No comments: