telefon bimbit :)


bila tgah sakit perut ni all i can ever think is sleepsleepsleep
huhu...ni pun baru bangun. aishh xbleh jadi ni.need to be more productive 
cewah..tulis blog ni produktif la ye? hehe
so, kali ni nk tulis pasal henset baru! hehe
bukan henset ak pun..baru je tgah angan2 nk beli
henset lama dh nk k.o. tiap2 masa buat hal
kejap2 off kejap2 on..kejap2 xbleh mesej, kejap2 hang sendiri
nampaknya henset tu pun dh menjerit2 minta ditukar
so tgan pun gatal2 google sanasini
niat di ati nk try touchscreen plak la..xla sakit tgan ak dok tekan2 keypad
cari punya cari berkenanlah ak dekat samsung corby ni huhu
comel tau..dhla warnawarni, murah plak tu..ak tgok kat internet RM 299

gsmarena_007.jpg
see? comel kan..warnawarni lagi

baru lah dok pasang angan2 nk beli yg kaler pink tu
bgtaula kat si dia. no. big no. sbbnya henset ni xd android. apakah?? ak xksah sbb henset ni comel
dia suruh beli samsung galaxy y, murah la jgak, RM 499
tapi time tu ak google dia xkaler warnawarni mcm corby ni.so a big no from me. no. nk corby jgak
aishh degil betol budak ni kan.hehe..so dia biarla ak dgan kputusan ak yg mcm bijak tu kan hehe
tapi satu ari time tgah belek2 paper, ak pun nampak iklan samsung y pun ada kaler warnawarni mcm corby
oh my gas..lagi comel. so at the end of the day, ak ikut jgak ckap dia nk  beli samsung galaxy y hehe
ayat mcm ak dh beli je..padahal blom lagi hehe..
walaupun harga dia tggi skit drpd corby, tapi dia ad android. eh ak plak yg kisah dia ada android k x.haha

Colour your smart life
haa comel kan..tapi ak nk putihla..or pink? masih dilema haha

lambat lagi baru nk beli..sempat la lagi ak nk simpan duit :D

7 comments:

miramisao said...

aku suka putihhhh. ko amek pinkkk


cey cey mcm aku nak bli je. hahaha

Izzatipatrick said...

eh2..camtu plak hehe..ak ingat ak ko nk suruh amik putih ko amik pink..hehe..ak pun bajet cam nk beli ja baru berkenan je pun hehe

miramisao said...

hehhee, xpe. berangan duluu. hahahhaa.

Izzatipatrick said...

huhu..tula..dh pasang angan2 setinggi langit ni ha hehe

dak intan said...

adik intan pakai samsung yang.. =) best2..

Izzatipatrick said...

owh adk intan punya henset warna ap? best eh henset tu? blehla beli kalau camni hehe

Izzatipatrick said...

owh adk intan punya henset warna ap? best eh henset tu? blehla beli kalau camni hehe