cheese cake dan AJL ;)


ni cerita pasal cheese cake, AJL dan GPL. 
aritu GPL decide utk buat party sambil tgok AJL
tambah pulak, diorg nk celebrate birthday utk member2 yg lahir bulan 1 and those yg birthday time cuti 4 bulan aritu
but kitorg x gtau la kan kat birthday girls tu..nk surprise la kononnya  hehe
so, petang tu ak ngan zaza pun pgla amik kek kat rumah ustaz zuriyat kat guest house
cee..ak pun konon2nya nk pg meetingla ptg tu kan haha
dhla jalan kaki.panas plak tu.astaga.penat2.
tapi smpai2 memang best. kek tu comel gla!! hehe..
nasib baikla balik tu isteri ustaz zuriyat antar kitorg ngee..
so mlm tu kitorg pun berkumpul kat v4e common room. v3 ni plak tiba2 blackout
hoho..kitorg conquer abis kot tempat dpan tu
ksian kat org yg lain yg baru smpai tu hehe..
then2..tiba2, "happy birthday to you, happy birthday to you"
"happy birthday to yun, wan, dayu, ana" hahaha rosak lagu *sorg lagi fizah, xdtg
"happy birthday to you"...hehe
semoga kalian akan terus berjaya di dunia dan di akhirat :)
then makan time!
cheese cake tu. serius! sedap gla! :D
me loikey!! hehe
so that's the end of the cheese cake story.

cawan misao.saja tangkap sebab dia comel.hehe
tadaaa...cheese cake yg sgat awesome! 


birthday gurlsss :)

so lepas tu kitorg makanmakan sambil layan AJL.
memang buat mcm tempat tu kitorg punyala kan..xpeduli pun org lain yg dok tgok jgak haha..
time alyah nyanyi kisah hati part ending; kitorg smua jerit dan sorak. sbbnya si macho remy ishak tiba2 kluar stage kan..aaa rasa nk pengsan. lol. haha
hafiz nyanyi awan nano; memang best gla! tambah plak dgan kaki ayam dia tu kan..hee..tiba2 baru ak rasa lirik dia sgatlah touching.
then beribu sesalan! aaa bestnyaaa..haha..karok smpai sakit tekak! hehe
winners are as expected. tahniah hafiz! anda memang cool dan best! hehe
balik2 tu terus tgok klip video awan nano..nangis sorg2 sbb lirik dia sgat touching! huhu..

cheese cake and AJL; perfect combination eh? hee..that's all bye!


3 comments:

syiftpm said...

tuhan tolong lembutkan hati najwa latif untuk terimaku seadanya....

syiftpm said...
This comment has been removed by the author.
Izzatipatrick said...

hahaha LOL. sejak bila plak ada skandal dgan najwa latif ni? fesbuk pun xd hehe