comeltahapmax



hello3~ hee
comel x blog I? comel kan3?
muahahaha bangga jap.padahal bukan buat sendiri pun hehe
actually smlm tgah bosan2 xtau nk buat ap
terasa lak nk mencantikkan blog 
pikir punya pikir
owh.blog adik ni cambest je
walaupun dia sememangnya adik
adik here means she is wayyy younger than me
seriously younger than me!
xsilap dia darjah 6 kot.maybe la.ntah xbelek2 plak biodata dia hee
scroll punya scroll list of tutorial dia ternampak la something saying blogskin
something like that la
erm..rasanya ad aritu ak baca blog sapa ntah saying about this blogskin tu
maka ak pun bukakla website dia
mula2 jakun.xpaham apa.
explore punya explore owh.benda ni rupanya muahaha
mata terus xngantuk saat terpandangkan template2 yg super cute
cari punya cari terpikatla kat template yg dibuat oleh cik fiezalena ni.
comel kan2? cuma header dia ak pun xpaham tapi biar je la dulu kalau rajin ak tukar hehe
diorg ni act muda2 lagi.
erm.malu plak ak.ak pun xreti apa pun.
hehe..still i think these things can be learnt.
nantila bila ak rajin nk belek coding ak buatla sendiri eh.
maybe that time bila dh pandai skit nk guna photoshop.huahua..
anyway, thanks to them kerana telah membuatkan blog saya kelihatan begitu comel skali.
cuma font sedikit kecil.
erm.xpala.xkisah.haha.saya gembira :D

No comments: