kittens :)


did i ever tell u guys a story about my kittens?
hehe..last week mummy beranak lagi 3 ekor anak2 kucing yg comel hehe
dua tu belang and satu lagi hitam putih
serius comel gla!! hehe 
since dia branak lagi memang diorg dok kat luar 
but then sekor tu ilang bapak dia amik huhu
sedih..so after dat, kitorg pun ltakla diorg kat dlm 
comel..jalan pun xbtul lagi hehe..
smlm ak pun bawak diorg tido dlm bilik hehe
comel gla..asal ak tutup lampu je mesti yg belang2 tu nangis hehe
so ak pun kna bukak lampu dulu biar dia tido then barula bleh katup lampu
ever since kittens ni ad whitty ngan oli dh xnk masuk rumah
merajuk la tu..hehe
tapi lama2 nnt okla tu
tgokla kittens yg comel ni :)







comel kan? hee..nanti tunjuk yg hitam putih lak..yg belang2 ni kuat qeyau hee
so..cpat2la gumok ye! :)

No comments: