rindu kamera cikai :D





pictures hold a thousand memories rite?
tgah dok kat bilik sorang2 tiba2 teringat kenangan lawatan sambil belajar time skolah dulu
tapi xingat plak skolah rendah k menengah hehe
nyanyok!
so tgan pun ringan membelek2 album yg menyimpan seribu kenangan2 manis
kenangan pahit xsempat nk tgkap gambar
dh asyik nangis je kan hee
belek punya belek
teringat time pg cameron dulu dgan kawan2 skolah
ouh.rasanya tu first time ak pg cameron
dulu2 ada la tapi time tu kecik lagi
xingat apa langsung pun
time dh besar skit pun xingat sgat jgak
aishh.senile betol la ak ni pun hehe
time pg lawatan ni dulu ak duduk dgan madd kot dlm bas
teringat lagi arina berkeras jgak nk pg tapi mak dia xbagi
but since dia nk pg jgak2 maka mak dia pun bagila
alih2 time lawatan tu arina demam, panas plak tu
ni mesti sbb xikut ckap mama; hehe
selain arina, sabb pun pg jgak..ak rasa mint pun pg jgak...
owh..ni time darjah 6 kot..betul x? ntah memory lost :D
tapi bila tgok gambar2 ni memang teringat balik setiap detik dlm gambar tu
owh indahnya.terasa sgat nk balik time dulu2.
where studies isn't that hard and less commitment
ermm
.
.
.
.
but all these money can't buy me a time machine
hehe curik ayat katy perry jap
nevertheless, these memories are priceless
glad that I still keep it with me :)

since gambar pg cameron ak dgan diorg ni je, maka ak pun ingat kitorg 4 je la yg pg hehe

since ak berkepit dgan madd maka byak gilaaa gambaq ak dgan dia hehe

owh.like this pict :D

see? kan dh ckap gmbar kitorg 4 je hehe

peace~ ni zoo negara kot.

hee..rindu plak nk guna kamera yg guna filem
somehow, gambar dia lawa tanpa perlu di-edit2
and.rindu jgak nk pg lawatan sambil belajar lagi hehe :D
kat utp ada.tapi kna guna duit sendiri
dulu kan parents yg tanggung.hehe..kedekut. :P

3 comments:

madihah said...

sweet memory...hehe...touchingnya...rindu zaman2 dlu...huhu

madihah said...

sweet memory...hehe...rindu zaman2 dlu..hehe

Izzatipatrick said...

hehe tahu xpa wehh huhu