[GPL] Pizza time! :D


hyeee..lamanyaaa xupdate blog..muahahaha
dh bersawang cukup..bukan xnk update
tapi malasnyala tgan ni nk menaipnya
padahal ada byak kot draft ni haha..xd ati nk siapkan hehe..
so arini nk citer pasal makan2 pizza kat batu gajah ngan GPL
lpas je abis jawab test 1 cpdc yg ntah pape tu
tgahari tu kitorg trus shoot g pizza batu gajah
kitorg pg 2 kereta..tapi xkonvoi pun..total yg ikut 11 org
ak naik dgan yun skali dgan wan, petra, mira *kiranya housemate la gitu..diskriminasi kan? haha
kreta lagi satu maizat yg bawak ada dayu, che', zaza, misao and fizah 
kitorg smpai lambat skit smpai2 je kat situ tgok2 kna duduk 2 meja asing
whattTTT???? xfeel langsung. xmo dh g pizza! jom g kepsi plak lpas ni.
berbalik kpada cerita maka kitorg dgan berat atinya dudukla kat meja lain
sobssobss..sblah je pun tapi ada partition yg memisahkan kitorg.sedih.
dhla kitorg dok satu housemate. diskriminasi lagi? muahahaha..
tgah dok tggu pizza smua diorg smpai dulu yela dh order awal skit drpd kitorg ni
then tiba2.."happy birthday to you bla33.....maizat"
nasib baikla arini ari jumaat maka yg ada dlm tu smua pompuan so xla segan sgat kan..
smpai bising ar pizza hut tu kami kerjakan.hehe..*suara yun kuat skali hehe
yg best tu makcik yg dok kat blakang meja diorg ni pun ikut nyanyi skali..
makcik2 u r awesome. tiba2.
then tgkap gmabr skit2..pastu kitorg balik k meja asal.
sumpah xbest. bwekk..
makan pizza smpai 2 pan then mira order meatballs masala kot.
owh.kenyang.tgok2 total 80 hinggit kot. huahua
sorg 16 hinggit. lol. ak xnk mkan smpai esok.
lastly, haapy birthday maizat! semoga panjang umur and murah rezeki! :D
jgan nakal2 ye..eh boleh plak.haha




akhirnya impian misao dan yun utk makan pizza tercapai juga. ak pun sama. dh lama xmkan pizza.sjak cuti 4 bulan aritu ni 1st time.haha..

balik2 tu ingat nk pg cabut gigi.tapi xjadi. huhu..
deng u gigi. u r torturing me! :(

y u r smiling? deng u gigi. haha emo.






1 comment:

Anonymous said...

gigi xsalah.anda yang malas gosok gigi.hahaha