cubeecraft

assalamualaikum.
i'm too tired to do anything today.
asyik batok je memanjang huhu..
bosan. wan xd balik kampong. huhu.
kat sini plak ujan..sejuk je rasa..asyik nk tido je rasa..hehe
anyway, arini nk ckap pasal cubeecraft
korg tahu x cubeecraft tu apa? hee

Cubeecraft (pronounced “kyoob-ee”) papercraft toys feature interlocking tabs for construction – eliminating the need for tape, glue or other messy adhesives.

copy-paste definition

best tau buat benda ni..
dia akan latih kita menjadi seorang yg sgat kemas, teliti dan juga berhati-hati
tapi sgat time consuming hehe
dulu ak slalu buat smbil tgok movie
tapi most of the time mata xtgok movie pun seronok nk buat bendalah ni
hehe..byak dh yg ak buat
rasa adala 6 kot
tapi since aritu cuti midsem so dh buang skit2
tggal 3 of my favorite je hehe
lets cekidautt~


ha ni domo-kun. paper dia paling mahal and yes he is standing strong yg lain asyik trjatuh je haha

owh my faveret. kalau korg xknal memg nk kna hehe.. this is my boyfie chuck bartowski. *telinga dia lupa nk tarik kluar hehe

i donno this one is giggle or whatsoever. ala yg karton apa ntah tu happy family? ntah ak hantam haha..comel kan gigi arnab. yg the one in yellow tu ak dh buang paper dia lembik sgat. bumblebee tu bagi kat dia hee..

act buat benda ni best tau..kita akan rasa kepuasannya bila dh jadi elok
xsusah pun..download then print. tapi better set high quality before print kalau x kaler dia xbrapa nk solid.
and also guna paper yg tebal juga.
ni satu cubeecraft yg comel 
tryla. mesti nk buat lagi. hehe..
yg tu je kot. nk layan citer tamil. bye! 

p/s: arini jumpak lect thermo kat block 4. o my gass..sir, u r very handsome! hehe :D

No comments: