melawat yan intern ;)

last saturday, me and wan went to KL to visit our dearest friend yan
which is btw, only have less than a month to finish her internship
so now is the perfect timing to visit her since next2 week we will be busy with our ETP and everything else.
so, that day got in a train at 11.20 arrived at 1.30 something take rapid to kelana jaya
waiting for yan and her sister to pick us up
smpai2 je rumah kakak dia, diorg dh masak kot
sedapnye laa..smpai tambah2 ha
then rehat2 lpas tu terus kitorg g OU
gla besaq, xdan nk pusing pun 
brang2 mcm biasa yg ak nk smua out of my capable range
yg boleh beli hanyalah satu t-shirt utk dipakai balik esok
and fipper.
mai kl mesti beli fipper. mcm tang tu ja ada kedai fipper haha
dlm 930 kitorg blah pergi
.
.
.
.

sini! tau tempat ni apa? hehe
kat mana lagi kalau bukan I-city hehe
ni adalah ferris wheel ataupun dipanggil sbgai ntah circus travel? ntah ak hantam haha
bayarannya hanyalah RM10 
mahal k tidak? ntah. first time rasa dpat naik so murah kot haha
kitorg naik 3 org dia pusing lambat gla
ak dhla cuak. drpd naik2 tu ak duduk je terkaku kat situ
kantoi ak takut tinggi hehe
tepat jam 1115 kitorg berada di puncak! hehe
tapi kejap je lpas tu dia pusing lagi smpai abis
turun2 yeee abis dh 10 hinggit kita. LOL haha
beside this ferris wheel ada byak lagi tempat yg interesting and berbayar
mcm snow world entrance 25 ringgit
reptile world k apa ntah 8 ringgit
then ada satu railway train diorg buat mcm hanging and ad kreta yg kita boleh naik and pusing2 atas railway tu smbil tgok taman yg dihiasi lampu tu
rasa mcm 15 ringgit kalau nk naik
so kitorg pun xnaikla.
xpela simpan jgak nnt naik dgan si dia huahua
orait, so bwah2 ni merupakan gambar2 yg diambil from yan the awesome photographer :D






ni dari kamera ak sbb tu xbrapa nk awesome sgat hehe




 

lawa kan gambar2 dia? pandainyela yan ni menangkapnya
hehe..so after dat kitorg pg makan kat gasoline
interesting place sbb tempat makan dia yg duduk atas lantai tu and meja lipat la rasanya haha
makan2 terus balik rumah dan tido

2nd day, after breakfast and all, kitorg pg masjid jamek
best gla jalan2 kat situ sbb barang2 dia serius murah!
aaa..rasa nk beli smua benda tapi tahan sendiri hehe..
nntla plak..wan beli byak kat sini
dia siap beli beg burung hantu lagi. serius comel! hehe
then dlm 3 camtu kitorg pg plaza rakyat turun pudu
pg solat then makan kepsi dgan lajunya sbb train kitorg pkul 4.30
nasib baik sempat. hehe..
overall, our short holiday with yan was very awesome and fun!
terima kasih bnyak9999 yan and kakak yan jugak, kak hazy sbb bawak kitorg jalan2 :)
nnt kalau ada rezeki kitorg smpai lagi ye hehe :D


hahahahaha okay bye! :)

No comments: