avengers! with GPL :D

cerita ni dh lama sgat dh tapi xsempat nk publish hehe
aritu lpas abis test yg bertindih2 tu kitorg smua pg tgok avengers! :D
hehe..time ak book tiket tu smua dh ramai kot
mostly tempat yg tinggal hanyalah depan2
so xd cara lain kitorg pun ambik je la walaupun duduk agak depan la jgak
row 3 ngan 4 hehe
tapi..xkisahla duduk depan pon. cerita avengers best gla kot! serius!
dhla best, lawak, hensem smua ada hahahaha
overall ak bagi avengers full mark! haha
then dh lpas tgok tu smyag then pg mkn secret recipe 
nk tggu maghrib then dh solat mahgrib kitorg shoot pg padang ipoh kat mbi tu
nk mkan char kuetiau
time dh settle down tu baru perasan rupa2nya tomok n aliff satar ada kat sebelah meja kitorg je
hehehe..ak dh gedik2 nk tgkap gambar ngan tomok tapi smua malu
so kitorg bajet mcm cool la. tomok? owhhh tomok...gitu haa hahaha
last2 diorg pon balik
tomok kat luar rupanya kecik ja
ak rasa adik ak pon lg tinggi drpd dia hehe
berbalik kpada cerita char kuetiau
last2 smua org order char kuetiau kecuali zaza dia xmakan
dia order yong tau foo yg besar gabak tu ha
ak pon adala selit2 skit sotong besar ak tu hehe
char kuetiau dia boleh tahanla tapi yg aritu ak makan kat hujunggg sana tu sedap lagi 
sbb kuah dia pekat ni mcm ceroi skit. hehe
xpela..nnt try smua pastu kita pilih yg terbaik. haha xbleh blah.
then kitorg pg gerbang malam kejap.
kejap je. then terus balik. masing2 dh xlarat. tu pun smpai dlm pkul 2 gak ar.
haha..thanks GPL-ian. 
nnt kita realisasikan percutian kita k penang plak ye. hehe ;)

No comments: