cuti yg sedikit


sekarang berada di rumah
meghabiskan saki baki cuti semester yg hanya tinggal 2 hari. :'(
wuwuu nk nanges pon xguna
xpa ja la..biarkannnn 

first day smpai terus celapak pg kat kucing hehe
oni dh semakin comel. serius comel glaaa
bulu dia lebat dan kembang hehe comel gloooo
oli plak maintain mcm biasa
smlm ada kawan mama dtg dia ckap hidung oli mcm cucuk botox haha

part sedihnye adalah
ona hilang huwaaaaaaaaaaaaaaaa
timkaiya. huhu..dhla ona yg paling manja
comel jgak tu huhu
dh ona xdk ni oni mcm xbermaya je
yela kawan sepermainan xd huhuu
sedih...diorg asyik tido je spanjang masa
mummy plak bergadoh dgan sapa ntah
smpai abis bengkak mata tu tiba2 lak nmpak ganas je muka dia
dhla muka nmpak ganas garang plak tu dgan oli ngan oni
nk mkan satu pinggan pun xbleh nnti dia buat bunyi bagai..marah
mesti dia mengandung. sbb sblom2 ni pon kalau dia mengandong baru dia buat perangai camtu. hehe

other than that, skrang ni taman ak ni dok sebok kenduri kahwin
tadi akad nikah rumah makcik ramlah..kak long tu
minggu dpan diorg kenduri..
esok plak jiran ak pakcik mail ni buat kenduri kawen
anak laki dia pait tu yg kawen
last week blah prempuan this week blah laki
ari rabu aritu ak ngan mama pgla hias bilik tido pengantin tu
tadi baru pg siapkan smpai abis
lama dh xbuat kerja2 kahwin ni
xreti pon..takat jadi org yg hulur pin, dawai bolehla haha
yg buat smua mama ngan abah hehe
esok riuhla kat rumah ak jgak
sbb diorg nk ltak pa system blah sini
lpas tu nnt 2 june rumah pakcik saidin plak 
hehe..terasa nk balik lgpon sabb ada kot time tu
arina rasa mcm xd..tad jumpak makcik tan pon dia ckap arina balik jun nnt
lpas final la kot. huhu..
jun. ak dh start sem baru dh time tu wuwuuu

xpala kita teruskan
esok nk jmpak zahidah jap
dok sini seminggu xd jumpa sape pun huhu
sedih. haziana aritu pun xsempat nk jumpak time dia cuti seari tu huhu
arap2 esok bolehla ak lari kejap kluar dgan zaidah hehe
ahad dh kna balik kot.
owh. hati xterasa lgsg nk balik k utp semula dan start sem baru. huhu
nk extend cuti k x?
dilemma student
xpayah nk dilemma sgatla. mama mesti xbagi. haha

No comments: