makan

i'm currently trying so hard to get my CV done.
only 60% left. come on. haha
tadi dh hantam tidoq smpai berjam2..
bila dh bangun berbunyi2 pulak perut ni lapar punya pasal
tula tadi dok emotional unstable sgat.
haha

so untuk mengumpul kembali semangat nk buat CV,
jom tgok gambar makanan lagi
pembakar semangat la katakan
ni time hantar yan naik bas kat taman maju last sem lagi kot.
time dok tgah final hehe
kitorg pg makan kat secret recipe kat taman maju tu
xsedap. ini serius. except for the cake la kan.
cake je boleh tahan yg lain jgan order.
xmemuaskan. tu la the thing with franchise restaurant
quality bukannya sama smua tempat. kadang2 dh jadi mcm
kerana nila setitik, abis rosak susu sebelanga
tapi ak xgive up dgan secret recipe. we just need to find the right one.
not the small one like at taman maju okay. hehe

this one is white cake apa ntah haha xingat. sedapp bolehla kadang2 nk out of the usual.

yg ni yan yg order. ada butterscotch apa ntah nama dia xingat haha..sedap jgak!

spaghetti meatballs ak yg xsedap lgsg. that meatballs were very dry. serius xsedap.

ni olio2 apa ntah..hehe..sedap..pedas2 skit hee

ni laksa nyonya k apa ntah..bolehla sedapla jgak hehe..

anyway, makan dgan member always turn out sedap.
so actually, xkisahla kan hehe

No comments: