tomorrowwwww

huahuahua
excited2..seperti yg telah diwar2kan oleh cik yun
kitorg akan pergi ke penang esok
yuhuuu hehe
preparation telah pun dibuat seperti

tentatif yg disusun oleh project manager-wan nashiha
belanjawan juga oleh beliau
tapi nnt insan yg akan diberi tanggungjawab utk memegang amanah as penyimpan harta karun is misao
beralih kepada fnb department which i believe semua dh tido sbb esok kena buat sarapan diletakkan di bahu 3 org gadis xsilapnye iaitu mira, yun dan juga che'ju
yan, maizat, zaza, and aku; we camwhore ye gurlsss hahahaha
hotel telah siap di gugel2
mcm2 nama kluar
baba la ali la ismail la haa semua adala
main objective is nk cari hotel yg paling murah
nk berjimat la katakan hehe

so, esok cadangnye nk pg pkul 11 sbb yan ada kelas pkul 10
insyaallah lpas tu kitorg bertolak la
bajet yg telah siap dikira sememangnya akan memakan jumlah yg banyak di..........
jengjengjeng
of courselah transportation
sbbnye xd sorg pun yg ada kreta maka kami perlu menyewa 2 buah kereta selama 2 hari
wuu sad
tapi dibekalkan usaha yg gigih dan semangat yg kental
semua org rela berkorban wang ringgit punyala nk p holiday sama2 hehe
xsabar uollss haha

apa2 pun..jgan hepi2 sgat..
kita kena beringat jgak ye girlsss
tambah plak smua yg pergi terdiri drpd cewek2 
lagila kena beringat okayy

semoga semuanya akan berjalan lancar 
amin..

No comments: