choices



currently doing my PSLP assignment 
tapi still xberganjak2.
kalau semua pun kna buat assumptions susahla cek oi.
bagila guideline skit ni x. aish.
konfius.
then it makes me think.
erm. 
dulu time blajar CPDC pun xberapa nk minat
bolehla blajar takat nk isi soalan final aritu huhu
ni skrang blajar PSLP pun xberapa nk minat.
aish. kalau mcm ni la gayanya dh dua major yg ak xnk ambik which are
Industrial Environmental Engineering and Process Analysis and Control
sobs. yg tggal hanya Gas and Petrochemical dan juga Process Plant Engineering
ermm..dilemma yg besar. sbbnye ak xtahu pun subjek apa yg related dgan major ni in which yg ak pernah blajar dulu.
still in haze. mungkin ak dh ambik tapi xtahu menahu. haha
owh. PPD related dgan gas and petrochem. so far still lagi berminat dgan PPD.
BERMINAT bukan FAHAM paham? hehe
but then, lambat lagi nk pilih major pun
adalah tahun depan nnt nu.
so, sit back and relax. just enjoy the ride. 
sempatl lagi nk consider all factor. hehe


okay. jom sambung assignment sambil tgok captain america yg hensem :3

2 comments:

miramisao said...

aku pon xtwu nk amek major ape. saddd.

rasa mcm. lepas final tiap2 sem otak ni mcm span. dah kua habis dah. hahaha kering.

Izzatipatrick said...

haha tula pasal. dry span kita ni wuuu