kisah shabushabu dan karok.


Alkisah seminggu sebelum puasa, kitorg decide utk berjimba2 di shabushabu
beria2 nk pergi tp transportnya xd pon haha..namun terima kasih kpada encik2 yg hensem ini A squared kitorg pon berhasil utk mendapatkan 2 bijik kereta hehe thanks a bunch!
bertolak around pkul 6 kot and the drivers were me and yun. hehe..shhh don't tell my mum hehe
ni first time bawak kereta manual jauh2 at first cuak tp dh lama2 bolehla
biar lambat asalkan selamat hehe
safely arrived at the destination at 7 pm
tempat dh booked hanya tggu nk makan je hehe
pengembaraan kali ini disertai oleh wan, yan, yun, mira, misao, che', ana, and last but not least deva hee
yok lihat gadis2nya hehe


abaikan gambar yg tidak senonoh. haha




dh siap2 makan we all pergi karok plak yeahh haha
yg lawaknya kitorg masuk salah simpang AGAIN! and pusing pun kat tempat yg sama mcm 1st time dtg aritu
aish xbelajar drpd kesilapan betul haha
dh smpai tmpat karok ambik satu bilik mula2 sejam then tambah plak lagi sejam aishh memang kaki karok
suara ana sedap gla mcm dia fadila gitu
suara deva pon sedap jgak persis suara penyanyi2 hindustan tu fuhh cairr hehe
tepat jam 1202 mesin karok minta diisi lagi tapi kitorg decide utk balik je la dh lambat kot wuu
perjalanan pulang sgat mencabar sbb ak xnampak jalan
ha takut x? hehe..bukan xnmpak jalan actually x nampak line jalan and worst xtahu pun jalan ni lurus k bengkok?
haha..cuak ak..nasib ada co-pilot yg alert hehe deva thanks teman hehe..
that feeling bila nampak uitm sri iskandar
alhamdulillah nak smpai dh hehe..lega yg teramat
masuk2 utp antar yan and deva pergi parking then time lalu kat roundabout adala kreta ni yg berhenti kat tepi jalan tu
kluar2 penumpang je. erk. lari2 hahaha
jumpak encik boyfie yg baru pulang dari maple..terasa diri ini liar berjimba hingga tgah malam bersama girlfriends haha lulz ayat.
that's all. berjumpa di lain post. :D
ops sebelom tu group photo hehe

yan n deva xmasok sobs.

No comments: