SR & TT


apakah itu? hewhew
it actually stand for Secret Recipe and Tutti Frutti
aritu berbuka puasa di dua tempat ni
not the actual plan tapi disebabkan dh lambat sgat smpai tu je yg ada sobs.
xpela. asalkan perut terisi ye dak. hee
kat SR order thai fried rice and grilled chicken mushroom rice mungkin? ntah hantam.
haha..sblom ni dh biasa makan makanan tu tp kali ni sempat tgkap gambar so tgok je la ye hehe
anyway, kat SR diorg bagi kurma and also air free. hewhew
save duit I uolls. :3




tutti frutti ad org belanja. and my first time jugak. hehe..thanks dear :)
but then, mahal glos. ambik ciput je pon. and it taste a lot like ice-cream. 
don't know about others but for me it is. nnt2 plakla makan. xberbaloi nk makan tiap2 kali kluar. 

so there it goes.
sekali sekala berbuka kat luar. kalau x tiap2 ari menapak pg masjid tu join iftar.
ada kelainan la jgak bukak kat luar kadang2 kan. hehe

p/s: sales for raya has started and it is crazy meh! tapi xterasa mcm nk raya. why. baju je bertukar yg lain bakal di-rotate. saving money maybe? 

No comments: