Girlfriends


Lamanyalahai x menulis dlm ni hihi
Sorry been busy lately. Busy sgat since last sem x post anything haha
So we are already approaching new month which is November yawww
Maka dh nk dekat akhir2 taun ni ramaila yg convo
Especially yg sama umoq dgan aku
Merata la. kat UTP ni budak batch kitorg tapi course ICT, BIS
kat ukm ada utm pon ada smua pon adala
So to all my friends yg dh convo haritu

Zillion of congrats to all of you
Best of luck in your future undertakings.
Sure it feels nice knowing most of you has already leading a good life :)
Alhamdulillah

Back to the story

Disebabkan faktor sekeliling especially UTP yg dh di-decorate jadi ala2 i-city utk sambut convocation ni and disebabkan kitorg punya convo tahun depan bulan 10 walaupun abis blajaq bulan 1 nanti, maka kami pun menggigihkan diri utk menangkap gambar di studio lengkap berpakaian seorang graduan haha
pulon sgat kau jah
haha
Robe2 ni adalah hasil kegigihan mereka yg berkenaan yg sudi menolong senior2
So give and take la kan haha
boleh plak.
Dipendekkan cerita,
the mission is accomplished.
thanks to pakcik yg charge murah and sudi melayan kerenah kami yg bukan2 ni hehe

Love all of you girlfriendss
Really hope we can do this again next year,




pose wajib GPL :)