time table


huhuhu..just finished arranging my time-table
not arranging actually, just organizing it in word file
now i got 3 classes at 8 am (great)
and 3 classes at 5-7 pm (really great)
huhu..i am going through it
but i will be really tired..really will!
so, my total credit hour is 18 hahahaha saya hebat
huahua
that makes the total of my fees is jeng3...
RM 6515.50 hehehe..all i must do now is save RM 170 every month
or otherwise, it will be not  enough to pay my hostel fees hehe
however, i really don't understand why we must pay 170 instead of 130 like the previous2 sem
cekik darah.deng..haha..
ha..talking about money
hahahaha i really have a bad money-management
really is! i don't know where my money is
it's gone without me knowing it hehe
ammar was totally mad and he told me that i need to write down each of my expenses hehe
really, i will do..insaf..hehe..
okayy..so..tomorrow, my class is at 9..maybe i should sleep now hehe :)


.....................................................................................
new update


jeng3...
i need to drop my french subject cause it exceeds the total credit hour allowed by the university
okay ini sgat masalah ye
aii..padahal exceed 1 je kot..tolongla consider
huhu..but then
setiap yg berlaku mesti ada hikmahnya
maybe subject for this sem dh terlalu heavy 
and maybe i cannot cope with it
so, positive thinking always :)

babiess


during the last sem break
i managed to visit 2 cute babies hehe..
the first one of course is the cute ammar hehe..
skrang dia dh besar dh..7 bulan camtu kot...oh mann..comel glaa
hehe..dia dh tumbuh 2 gigi yg bawah punya
time smpai2 tu dia dok atas kreta tu..laju gla dia jalan hehe..
comel glaa..asal ak bawak kluar enset je mesti dia akn dtg dgan lajunya
kayuh2 mai kat ak hehe
dh smpai2 tu punyala tarik enset ak
first2 tu bagila jgak ingat nk buat ap rupa2nya nk telan 
haha..dh tu ak pun amikla
elok2 amik tu..huwaaaa..meraung kuat nk mampuih hehe
cari smpai gagau2 kat ak ni
tarik abis segala tudung ngan brooch ni hehe
alahaii..pastu dh time kitorg nk mkan wa letakla dia kat buaian
dok kami mkan tu, dia bgun dok kalih2 badan nk tgok kmi mkan hehe
nmpak je mata dia through buaian tu hehe
bunyi la..teriak nk mkan sama hehe
alahaii comel glaa..susah gla ak nk tgkap gmbar dia
sbb asal ak bawak kluar henset ja mesti dia nk amik 
kalau xbagi nangeh hehe..
time nk balik tu wa dukungla dia kluar
aiii..senyum je time dok babai2 tu..hehe..
comel betul! geram ak tgok hehe


yg ni je gambar dia yg senyum hehe




yg ni dia tgah nk amik enset ak hehe


okayy so..second baby is Nur Kayishah Diyanah
anak kak long lili
hehe..budak ni booolat gla kn
baru nk masuk 3 bulan hehe
tau knapa dia bulat? sbb..dia slalu nangeh
asyik nangeh jeee bila dia nk start nangeh tuu
bunyi dia mcm nk start kreta manual je
serius! hehe
bila dia nangeh ja..mesti kna sumbat susu
sbb tula dia boolat hehe



bulat kn? hehe..seriusly..
yg ni jarang senyum sikit..asyik nk grumpy je
awal lagi kot hehe..

so dear babies...stay healthy and grow up well ! :D

new sem!


it has been 3 days actually since the first day of class
so after a very LONG semester break
i went back to utp at sunday 22/5/11
with khai and mas
after arriving at my beloved room i know this is real
haha..the fact of i will be starting a new sem despite of just finishing final exam last2 week 
haaaaa...okayy..so..
the next day, i went to class feeling a little bit of lazy*byak sebenarnya hehe
the PI (process instrumentation) start at 9 am
hahaha..kat block 14 plak tu!! hujung dunia okayy
smpai2 je..tggu punya tggu smpai 915 kot
lecturer xsampai2 gak wuwuu
so..kitorg pun bergerak k kelas seterusnya which is at block 2!!
ITM (intro to management)
huhu jauh glaa jgak..lecturer dia muka and perangai sebijik mcm shahir aizat hehe
okayy soo..kelas ITM sgatla mengantuk
bukan lecturer bosan tapi ak yg mengantok glaa
ak pun slow2 sembunyi blakang mira and nk lelap mata dh..
tuptup!! HAHAHAHAHAHAHA guess whatt???
henset ak bunyi!! hahahaha..deng! malu glaaa kott..hehe..
dhla time tu ak dok ujung skali nk dkat blah laki tu 
and shin chan ak gelak..haha..dhla ak ltak ringtone volume 6! haha
deng! dhla time tu lecturer buat lawak and time tu plak la enset ak gelak plak
dia siap kata "it is like the handset is being set to laugh at my joke" hahaha
okayy..muka ak merah gla and dayu dok gelak2 smpai nk pecah perut
ha.abis mengantuk ak..hehe


thanx to shin chan agaga

okayy so..lect thermo..ermm..hensem..mcm chris martin coldplay
tapi garang nk mampuih
xleh masuk lambat lgsg dia marah and kunci pintu
hehe..then probstat..bestla kot
lect dia mcm lawak je hehe..
french pun lawak gak..best gla dia ajar..fun2 gitu hehe
sepro 2 indian lecturer
huhu..rajin gla dia cek attendance sorg satu kot
means dia sebut nama sorg2 hehe
adala 15 minit gtu hehe
so overall is
total kredit hour ak 18~ haha..
byak glaa..cuak ak...huhu
ermm..jadual kali ni pelik gla2..huhu
ari isnin, rabu, kamis ak ad kelas 5-7 huhu
sedeyh glaa....ok..sila bertahan and berubah!
be strong izzati! agaga..:D

tadaa~~


hehehe..comot x aty? hehe..
tgokla selendang ni pun dh gaya ap ntah
serabai je haha..

ladies nite :D

hahaha..so i went to ladies nite organized by usahawati of kedah and perlis i think
i'm not sure really hehe..
it was on the 20/5/11
at holiday villa and the theme was orange nite
hehe..i dont have any orange dresses so my mum gave me her baju raya
the kelawar one hehe..
when i arrived at the hotel
OMG! what a dress! even there were makcik2 who wear baju pengantin! 
what?? memang melaram abis2an..hehe..
mama rilek je pkai jubah k ap ntah baju tu org pggil..hehe
tidak nk pakai baju pengantin gak
pastu abah ckap aishh..geli ngat aih..malu kat org hehe..
mama pun sebenarnya xnk pkai pun..havoc sgat hehe
soo..ak pg nk mkan2 jaa..ad 7 menu kot semua hehe
so..the first menu is..
ap ntahh..amende ntah..ada sushi ad wantan ad ketam tu and buah2..xtau nama dia
hehe..then..haa ni sedap..shark finned soup kott
sedap glaa!!! serius xtipu! hehe..byak kali glaa ak tambah2 hehe..
ni rupa dia


haa..yg dlm mangkuk besar tu shark finned soup yg sebelah tu sushi semua tu..xtau diorg pggil ap hehe


yg ni ayam masak tepung dia la kot rasanya


ni udang butter diaa..aaaa sedapp!! :D


tgokla..byak kan2?? hehe


haa..yg tu ikan..pedass!! hehe


yg ni sayur campur..yey! byak kn mushroom dia hehe

then..ad ayam masak tepung salut ngan sos ap ntah
yg ni ak xsuka sgat..biasa ja..rasanya ayam goreng pak ali lagi sedap kot hehe
pastu..haa..udang butter..aaaa..sedap gla!! hehe..sukaa2..
ak amik 3 k 4 ntah udang tu hehe..
dhla 1 meja ada 10 org kn..
alaa..makcik2 je kot..diorg mana mkan byak2..hehe..
dh mkan udang tu..haa..dia bawak nasi goreng ap ntah..
ak mkan skit je nasi hehe..
then..dia antar ikan kerapu masak ap ntahh
haaa..ni pun sedap..pedas glaa kuah dia
rasanya masak nyonya tu kot..tapi kari dia pedas skit laa
then..ada sayur campur..hehe..ak culik byak gla mushroom hehe...
suka3!! :D

haa..then..tau x..sblom pg mama g tenyeh lipstick kat ak
hehe..merah glaa!! tapi balik2 je ilang terus hehe
gelojoh sgat mkan hahaha
okay..so..ni gambo2 nyee



ni mama ngan kak ayu..siap pkai baju pengantin wooo hehe



ni dgan makcik olah


ni ak makcik olah ngan sapa ntah..tiba2 je muncul blakang ak hehe

overall, memang best..kalau ada ag memang ak nk ikut
hehe..makan sedap kott :D

*ak xtau knapa gambar dh upload dlam blog jadi sedikit blurr..ahh abaikan hehe

out2 :)


hehe aritu kn2..ari sabtu 21/5/11
ak kluar ngan arina ngan madd
hehe..best tau..
ak suoh madd dtg awal pagi tu 
ak ajak dia pkai shawl sama2 hehe..
so..dia pun dtg and kitorg pun belit2la mcm ngan apa g
hehe..then dh siap semua
mama pun antar g aneka
kitorg smpai pkul 1.30 mcm tu
terus g beratur nk beli tiket nur kasih
smpai2 je terus full seat!
huhu..ada dua slot plak tu dua2 penuh
deng! disebabkan kitorg dh smpai kat kaunter so kitorg pun beli la tiket citer priest tu
deng! kitorg masuk 10 minit mcm tu je pastu terus blah hahahaha
xbest lgsg! dok ckap pasal kristian je.
arghh..rugi duit
then..kitorg g solat mkan and kecewa..hehe
ak kol abah, abah gelak tya awat xbeli yg malam punya..
hehe..pastu arina pun kol mak dia
dgar2 pak cik wahab je terus dpat green light.hehe..
madd plak lama glaa dok pujuk2
nasib baik bleh jgak.yey! then kitorg pun terus beli tiket pkul 8.40
time tu tggal lagi 4 je..ish..nasib baik betul..hehe
malam tu time tgok nur kasih..memang gla!
nangeh smpai xingat apa dahh,,drpd awal smpaila abis citer tu deng!
bengkak je mata kitorg 3..hehe
overall..citer nur kasih memang best gla! ak sukaaa
walaupun ad org ckap likewise..well, biasala kan..hehe..






tadaa..gambar kitorg hehe..
time ni semua pakat xde mood sbb kecewa xleh tgok nur kasih hehe..
shawl ak abis serabut memang ak bawal forever kn..hehe..:D


*sayang glaa la kat korg! hehe...mmuuaaahh3!! :)
hehe..zaidah dh dtg smlam tu..petang
sempatla sembang2..dia xleh nk ikut sbb nk buat report praktikal
haziana plak kerja..ari jumaat je xkeje hehe..
mint plak ada kat kl rasanya..hehe..
xpalaa nnt la plak kita jumpak eh :D

harimau menangis


hehe..tgok tajuk dia mesti rasa pelik kn?
cuba teka harimau menangis ni apadia sebenarnya?
hehe..gtau je laa..kalau teka mesti sampai esok lusa pun xdpat punya hehe
actually kn..harimau menangis ni sebenarnya adalah nama restoran
situated at ermm..thailand but donno which part
yg pastinya dekat je la dgan danoq
before smpai hatyai rasanya
hehe..so..apa yg speselnye psal tempat ni??
smpai ak ngan family ak sggup perg across thailand ni haa
hehe..sebenarnya harimau menangis ni menawarkan pelbagai variasi makanan bakaq
daripada daging, ayam, ikan, udang, sotong semualaaa kiranya
abah ckap sedapppp glaaa makanan diaa tauu
eh2 sebelom tu..korg tau x knapaa tempat ni nama harimau menangis?
hehe..sebabnya ialah..abah ckap..
part yg paling harimau suka time buru binatang ialah part yg leher tu
kalau harimau buru binatang ja mesti dia akan terkam part tu dulu
so..abah ckap disebabkn part2 tu yg restoran ni bakar
*actually semua part pun dia guna gak
hehe..okay..so..disebabkn mcm tu...harimau pun menangisla sbb part yg dia suka tu kita makan
hehe..logik kot..
okayy so...aritu..lpas maghrib je kitorg pun siap2la nk pg..
elok2 smpai kat changlun jaa..jeng3..mama xbawak passport ak la plak
kuangkuangkuang
dhla ak sorg je yg xd hehe
nk patah balik dh jauh sgat plak
soo abah pun proceed je laa..
hehe..gla cuak nk masuk kat border tu
smpai ak kna tukar seat la dgan bancik..hehe
tidak ak dok blakang abah tu pastu tukar dok blakang mama
hehe..kat imigresen malaysia tu ak puas la dok sembunyi kat blakang shoqi
hehe..nasib baik lpas! 
then..masuk plak border thai
semua org g turun cop
ak je dok tggu dlam kreta hehe
time nk cross border tu gla cuak..nasib baik lpas dgan polis tu
hehehehe..lega gla ak
tidak xpasai2 ja masuk lokap!
hehe..so..kitorg pun pgla harimau menangis tu..
smpai2 je tau apa jadi???
semua makanan dh abis la plak..whatt???
kecewa glaa..time tu baru pkul 840 mcm tu and kalau thai punya jam baru 740
deng.alih2 kitorg yg menangis huhuhuhuuu
pastu mama pun ajakla g mkan kat prit..atas skitla drpd tmpat tuu
then..smpai2 kitorg costumer last kot
ish.awal betul mkanan diorg abis huhu
soo..mama pun order tom yam campur, ikan goreng masak apa ntah, daging goreng masak apa ntah(order jgak daging tu hehe), then sayur campur..kerabu plum..hehe
nasib baik sedap glaa jgakk hehe..
total dia 1200 bhat hehe..kira 120 kita laa..hehe
abis2 tu kitorg pun baliklaa..
nk masuk tu pun cuak glaa dengdeng

nasib baik lpass..hehe :D
walaupun kecewa xleh mkan kat harimau menangis tu tapi xpalaa

lain kali plak maybee hehhe :)

okayy cont..


hehe since ak xleh tido sgat ak nk update blog ni byak2 haha
okayy so..tadi dh ckap pasal skolah rendah now tukar g skolah menengah plak
skolah menengah ak ialah sekolah menengah kebangsaan jitra (S.M.K.J)
skolah ak dri form 1-3
kat sinila mcm2 yg berlaku 
ak jumpak besfren2 ak..
jumpak first love ak haha *cinta monyet maybe hehe
blajaq kawat kat sini
and mcm2 la..

soo..time form 1..kelas 1 kreatif
where majority of the students is chinese tq
haha..that time i was alone i think
cause arina, madd, mint, sabb is in diferent class
so that is when i met zahidah and haziana
time tu diorg matured gla nampak so ak pun mcm segan2 la skit kan
hehe..dh tegur2 barula kawan rapat
then..not long after that, ayah arina mintak cikgu tukar kelas dia sama ngan ak
so arina pun pindahlaa and duduk dgan ak hehe
soo time ni cikgu2 yg ajar ak ialah..jeng3
ermmm ermmm..teruk kn ak ni
hehe ak ingat cikgu azlan je ajar ak sejarah hehe
cikgu ni satu taman dgan ak..thenn
cikguuu ap ntah ajar geografi..tudung dia labuh.
pastu..math? xingat..aaa...semua xingat
xpala kita buat yg overall punya teruss
ermm..cikgu zawiyah ajar ak sains time form 2 and form 3
comel gla cikgu ni..muka dia chubby
then cikgu hosmah ajar ak sejarah 
ingat ag nama penuh dia hosmah binti darus
k ak tipu? xsure hehe
cikgu ap ntah tapi abbreviation dia c.k.c
ajar ak math
then teacher soh..ajar ak english
comel gla cikgu ni..slalu gadoh dgan imran hehe
then..cikgu zainab ajar ak kh time form 1
cikgu hajar ajar kh time form 2 and form 3
ak ingat ag ak pernah nangis blajar akaun sbb xpaham
tapi disebabkn dia ak berjaya gak paham hehe
sbb cikgu ni jgkla ak amik akaun time spm
hehe..then..ada cikguu..ermmm...ermmm..cikgu hamizah
ajar ak add math time form 4..tajuk root of equation hehe.. 
yg tu je sempat blajar ngan dia hehe..sbb lpas tu ak g leklau
tu pun sempat jgak ak amik test dia and akk dpat 50 je haha
pastu dia komplen kat mak ak sbb dia costumer mak ak..nasib baik ak dh pindah time tu
hehe..then..ada sir tu..nama ap ntah xingat...tapi ak ingat muka dia
hehe..dia ajaq ak est time form 4 before that dia ajaq ak koir
hehehehe ak rasa yg tu je kot yg ak ingat time ak kat smj
yg ajaq ak la kn
haa..cikgu shamsul..dia ajaq ak main hoki
badan dia mcm besar2 tau..tapi skali dia pkul perghh laju glaa..
hehe..thenn cikgu..yusni..haa..cikgu umah sukan ak
dia ckap ak jalan mcm dinasour :3 haha
pastu cikgu ton..or makcik ton..sbb dia jiran ak hehe
dia ni kalau jumpak ak slalu pggil ak kak chik
hehe..pastu dh jumpak slalu plak bagi duit kat ak
hehe..dia xajaq ak..sbb dia pk ko-k time tu
haa..yg tu je kot...dlam byak2 cikgu smj ak paling ingat kattt
cikgu hajar yg ajar ak akaun tu hehe :)

insomnia


its 3 already and i cannot sleep yet..
why oh why
i need to wake up early tomorrow :(
my mum wants me to accompany her to go to kampung
to kutip duit getah
huhuhu
but i dont sleep yet
how??? huhu
nk tido tapi asyik xbleh
byak angin asyik dok bgun buang angin ja tadi huhu
i mean belahak laa bukan kentut hehe
anyway, thank god my broadband is faster than wifi hehe
nk guna abis2an sebelom g terminate hehe
okayy..sooo..a little something
i change my template again
hehe..this template kinda reminding me that i am still in the process of learning
mentang2la ari guru
hehe..hoping that by looking at this blog
it will enhance my spirit to study hard :D
hehe..anyway..before i forgot
heppi teachers day to all of the teachers in the world!!
especially those who teaches me
okayy just refreshing my memory
ermmm...special thanks to those :

cikgu mengaji : xingat nama dia hehe
cikgu darjah satu : haa..teacher rozana yg cantik
aaa kira sekolah rendah laa 
cikgu aminuddin baki a.k.a. cikgu amin yg baik
hehe ak ingat ag..dulu2 kan..cikgu amin la org first yg pggil ak amoi
sbb time darjah dua tu ak xpkai tudung ag and dia ckap ak mcm cina
pastu kan..dia suka belek2 kuku ak..dia ckap kuku ak pelik hehe
okayy..then..ermm..haa...cikgu azhar
hee..time ni darjah 3 kot
cikgu azharla yg pilih ak menari time tu 
dia yg ajar kitorg kot..and dia gakla yg rekemen ak jadi librarian hehe
darjah 4 smpai darjah 6 cikgu hanisah
bancik pggil dia idung portugis hehe
jahat bancik..sbb idung dia mcm tinggi sikit
ak sayang glaa cikgu ni
ingat lagi muka dia smpai skrang
cikgu ni ajar ak bm, math dgan kt
perghhh cuak gla time dia ajar math
sbbnya dia ni style buat 5 divider kat papan itam then panggil org buat
deng.serius ak cuak..hehe..kalau kelas dia je mesti xsenang duduk
tapi xpaa...sbb diala ak berjaya (ayat ap xtau haha)
then, cikgu sains, cikgu raja and cikgu wan
sorg kuat terasa sorg ag garang glaa
ak pernah kna pulas telinga dgan cikgu raja tu *time tu dia mengandung plak
dua2 cikgu sains ak xngan ngan ak sbb tu ak dpat b kot time upsr hehe
thenn..cikgu zahir..ajaq apa xtau xingat dh pun
haa..cikgu rohani..xajaq ak tapi dia cikgu pusat sumber
baik glaa dgan kami (ak, arina, robi)
dia siap bagi kami jawatan tinggi ag kot dlam pss
robi presiden, arina bendahari, ak s/u
hehe..pastu dia siap bagi satu set ap ntah..bedak k ap ntah aritu xingat dh hehe
then..cikgu rozita
xajaq ak jgak tapi ak p tuisyen kat diaa
garangg glaa..ak pernah kena pulas perut dgan dia sbb mai lambat hehe
then..cikgu nawar...cikgu ni ajaq ak komp..best..lawak hehe
pastuu..ermm...ermm..haaa...cikgu suraya
syg glaa kat cikgu nii
sbb cikgu ni ajaq ak muzik hehe
dulu ak ingat ag ak kna pakai kostum bunga perform time anugerah cemerlang
then nyanyi lagu aci2 bukak pintu tu hehe
pastu teacher shikin..yg ni memang ingat..
dia yg ajaq ak choral speaking dulu
dgan sir nizar..even skrang pun ak jmpak lagi dia sbb anak dia sama ngan ak
and kalau kitorg buat reunion k mesti berpusat kat umah dia hehe
soo..ak rasa yg tu je kot cikgu skolah rendah yg ak ingat
hehe..skit glaa..teruk betul ak ni
but then, maybe i just remember those yg really leave some impact to me
like cikgu hanisah..she is really something in my life :D
i love u teacherss!!
*walaupun ak xdpat 5A hehe..ak xkisahhh

besday bancik



arini 15/5/2011
besday bancik wiwiitttt~~
hehe...dia sanggup balik drpada kl kot punyala nk mkan seafood 
(eheh memandai je ak ni) 
so, kitorg pun pg mkan seafood kat kuala perlis
tempat biasa tuu
smpai punyala awai pkul 9 mcm tu 
tapi dpat mkannya pkul 1015
huhuhuu org ramai glaaa kot tadi
penat tggu
dgan lapaq ag huhu
disebabkan arini besday bancik
so dia yg bleh decide menu
however, menu dia sama je seingat2 ak laa semenjak drpd kecik ak mai sini
menu yg sama tu la dok order pun hehe
but, ad yg baru
ikan kerapu stim masak nyonya
entah papela kann
hehe..ak xtau nk describe mcm mana tapi yg pasti
dia letak atas api tu paastu kuah dia mcm kuning2 skit
apa xtauuu
ak xsuka sgat yg tuu
ak ni memang ikan steam forever~~ haha
*ak sorg je yg suka ikan tu, slalu xmenang undi huhu
makanmakanmakan
tadi waiter tu tertumpah air epal kat baju shoqi
huahua..ksian xpasai2 ja hehe
yg lawak tu reaksi shoqi sengap jaa haha
dhla tumpah kat baju yg org bagi haha
warna putih plak tu..balik2 terus rendam hehe
okayy so, baru smpai pkul 11 lebih2 tadi
to bancik : eppi besday again and may Allah blessed u always
haa..also to celebrate dia dpat kerja
rezeki besday kot nii hehe


*knapa ak gelap mcm adik ak??? err...utp2 huhu


lupa lak nk gtau
smlam time abah ngan bancik balik drpd kl tu kn
balong kn
dia kn
dia bagi inyak wangiii hehe
kat semua org plak tu sorg satu bukannya minyak wangi yg one drop k apaaa ni minyak wangi yg mahal tu..escada, elizebeth ellien bagai..sbb skrang dia tgah dok berniaga jual minyak wangi.. so dia bagi la kat kitorg sorg satu? err..biarlaa hehe...wangi gla kott.. seriously..ak xpernah bau sewangi tuu..setakat ni minyak wangi ak yg paling mahal pun harga dia 19.90..sweet honesty-avon..tapi yg ni..100+ kot..deng.murah rezeki abg ak hehe


*abaikan gambar yg seksi haha


okayyy last update
about one more man in my life, dear ammar aziz
tgah otw balik umah naik bas
hehe..balik elok2...nnt smpai mesej aty tau..
take care dear :)

last paper


last paper!!!!
o yeahhh!!
though it ain't that easy
but still
who caresss
wait.i do care
huhu...ciput betoi
i hate it when im being confident about something
things will always go otherwise
denggg...next time dont be confident at all
just have a little faith then.
hehe..tonite going to shabu2
nyum2 hehe

all of us!


wan and yan :)


wan mata booolatt hehe

tomorrow im going home!!!
bye2 utp.bye2 bilik.bye2 semua.
:D



i survive~


agagaga
today i got 2papers straight
sepro and hse
sepro at 9 and hse at 2.30 pm
never been in this situation before
since foundie i think
i slept late last night
at 4 i think
woke up at 7.40 am
missed subuh prayer :(
and also breakfast :(
straight to get quick shower
but then, keep repeating to the toilet
sakit perut! huhu
so, went to undercroft
entered.done.and done
haha..the funny thing is
no.not funny at all.
the sad story is
i got really bad stomach ache
and ak cirit birit smpai half an hour!!
whatt??????? MEMANG ak ad byak masa gla kn nk jawab semua quest
last2 skali xsempat nk finished up question no.4 properly due to time constraint
oh perut, u betray me..haha..xdla..
then come HSE..
i dont mind nor i dont care at all
haha..i just answer the qeustion and i dont mind being wrong
no.i do mind but not that stress while doing pht
haha..the sad story is..
no.x sad lgsg.tapi unacceptable
the thing is.. we have to wait for an hour.
i repeat 1 HOUR!!! whatttthefishhh!
semuanya sebab depa kira paper omrxcukup!!!
what!!! dh kalau xd org nk antar tu biola
apa maslahnya ishhh
xpaham ak dhla ak xmakan daripada pagi tadi lagi tau dakk
ulang
pagi tadi lagiii
telan sekeping roti jaa amik kat yann
ishhh.memang nk kna
i can eat u now u know
haha..so. keluar dewan at 530 something
padahal dh abis pkul 430 lagi deng
pergi tudung saji
and what i can say is
the service is suck.
really is! although the place and the environment is really nice
but still.memang hampeh
kecewa ak..mahal plak tu.
ok.fullstop.dh xnk mkan situ..haha